Van website bezoeker naar klant

Webshops

Hegeraat
SKG
Floor & More
Beoordelingen

Wooms wordt gewaardeerd met een 4.9 uit 5 sterren op basis van 139 reviews.

bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten
9.6
Beoordeling
Beoordeeld met een 9.6 uit 429 reviews

Webshop laten maken

Overweeg je een nieuwe webshop te laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen dat het creëren van een nieuwe webshop een cruciale stap is voor jouw bedrijf. Ons ervaren team van webbouwers en designers staat klaar om een succesvolle webshop voor jou te realiseren. Met oog voor detail, creativiteit en technische expertise zorgen wij voor een webshop die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om een webshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kom in contact

Werk waar we trots op zijn

Wij groeien samen met

Bekijk meer werk

Onze diensten

Hoe we samen online groeien

Ons proces naar groei

Met ons unieke proces maken wij
online oplossingen die perfect werken
Bekijk meer werk
1
Strategie
Onze strategie legt het fundament voor succes door een flexibel plan te maken, gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw doelen en markt.
2
Design
Creativiteit ontmoet functionaliteit in ons ontwerpproces, waar elk element zorgvuldig wordt vormgegeven voor een visueel aantrekkelijke en intuïtieve merkbeleving.
3
Development
Ons ontwikkelingsteam zet ontwerpen om in betrouwbare, schaalbare oplossingen met behulp van geavanceerde technologieën en best practices.
4
Marketing
Wij richten ons op het vergroten van jouw zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep, met strategieën gericht op leadgeneratie en conversie-optimalisatie.
5
Doorontwikkeling
Onze betrokkenheid stopt niet bij de lancering; we blijven meedenken en anticiperen op marktveranderingen en implementeren updates om jouw digitale aanwezigheid relevant te houden.
Neem contact op

Daarom kiezen onze klanten voor Wooms

Maatwerk en Expertise

Bij WOOMS leveren we maatwerk designs die passen bij jouw bedrijf. Ons ervaren team beschikt over expertise op alle gebieden, van branding tot marketingstrategie en website-ontwikkeling.

Resultaatgericht

Wij geloven in websites die werken voor jouw business. Van het definiëren van doelen tot het ontwikkelen van een marketingstrategie, wij bouwen een digitale fundering die jouw bedrijf klaar maakt voor groei.

Samen groeien

Wij delen jouw passie voor online succes. Onze missie is om bedrijven eerlijk te helpen in een markt vol uitdagingen. Wij gaan dat extra stapje om ervoor te zorgen dat je bedrijf meer waard wordt en beter functioneert.
Neem contact op

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op

Hier zijn we trots op

Beoordelingen van klanten

Z
Zaak in Beeld
24 February 2023

Wooms heeft mijn website gebouwd en heeft hierbij perfect geluisterd naar wat ik wilde. De ideeën in mijn hoofd zijn vormgegeven tot een opvallende, snelle, gebruiksvriendelijke en onderscheidende website. De communicatie verliep snel en feedback werd binnen no time verwerkt. Wooms is zeker een aanrader!

H
Hegeraat
12 July 2023

Wooms heeft voor ons verschillende aanpassingen gedaan voor onze website zoals een prachtige projecten pagina gerealiseerd waardoor onze klanten precies kunnen zien waar wij in Nederland werken en wat we gemaakt hebben. Ze zijn professioneel, denken mee en de communicatie verloopt altijd goed en snel. Bedankt voor jullie werk!

M
Meesters In Vloeren
6 November 2023

Wooms super bedankt voor jullie werk. Heel erg tevreden en dankzij jullie lekker veel leads. Super tevreden en bedankt, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Prijsindicatie website op maat

Elke organisatie vereist een unieke benadering voor hun websiteontwerp. Daarom is maatwerk de standaard in onze aanpak. Voor ieder project is een op maat gemaakte prijsopgave noodzakelijk.
Alle configuraties en samenstellingen zijn mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd
Ontworpen pagina's
Maatwerk modules
CMS gebruikers
Design op maat
SEO module
KS werkwijze
CMS training
Site speed
Multilanguage

Website small

3 tot 4 weken
3 - 5
0
onbeperkt
super snel
Bekijk prijzen

Website medium

8 tot 12 weken
6 - 12
2
onbeperkt
super snel
Bekijk prijzen

Website large

In overleg
13 - 20
4+
onbeperkt
super snel
Bekijk prijzen

Website small

Levertijd: 3 tot 4 weken

Ontworpen pagina's: 3 - 5

Maatwerk modules: 0

CMS gebruikers: onbeperkt

Design op maat:

SEO module:

KS werkwijze:

CMS training:

Site speed: super snel

Multilanguage:

Bekijk prijzen

Website medium

Levertijd: 8 tot 12 weken

Ontworpen pagina's: 6 - 12

Maatwerk modules: 2

CMS gebruikers: onbeperkt

Design op maat:

SEO module:

KS werkwijze:

CMS training:

Site speed: super snel

Multilanguage:

Bekijk prijzen

Website large

Levertijd: in overleg

Ontworpen pagina's: 13 - 20

Maatwerk modules: 4+

CMS gebruikers: onbeperkt

Design op maat:

SEO module:

KS werkwijze:

CMS training:

Site speed: super snel

Multilanguage:

Bekijk prijzen

Stel je vragen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een webshop?

Onze webshops starten vanaf €5500,- De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies van de webshop. Neem contact met ons op om jullie ideeën te bespreken. Daarna kunnen we een gepersonaliseerde offerte opstellen op basis van jouw specifieke behoeften

Hoe lang duurt het om een webshop te laten bouwen?

De doorlooptijd hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Over het algemeen streven we naar een efficiënt proces en open communicatie om de ontwikkeltijd te optimaliseren. Een simpele webshop kan binnen 4 weken af zijn. Een complexer project kan tot 6 maanden duren.

Wat doen jullie nog aan beheer van de webshop na oplevering?

Na oplevering bieden we onderhoudsdiensten aan, waaronder hosting, updates, beveiligingscontroles en algemeen beheer, om ervoor te zorgen dat je webshop soepel blijft draaien.

Kan ik zelf de inhoud van mijn webshop beheren en bijwerken?

Jazeker! Wij bouwen in WordPress waardoor je zelf eenvoudig de inhoud van je webshop kunt beheren en bijwerken. Naast een uitgebreide handleiding kunnen we je ook nog een handje helpen.

Zijn de webshop die jullie maken responsive en mobielvriendelijk?

Ja, al onze webshops worden ontworpen met een focus op responsiveness, wat betekent dat ze goed werken op diverse apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Waarom heb ik nog geen contact met jullie opgenomen?

Dat snappen wij nu ook niet! Neem snel contact op zodat we al je vragen kunnen beantwoorden ;).