webdesign webdevelopment

Hegeraat Leidekkers

Nieuwe uitstraling voor meest betrouwbare leidekkersbedrijf van Nederland
150% meer bezoekers
Luxe uitstraling
Uitgebreid project overzicht
bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten

Oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een strak nieuw design gecreëerd dat perfect aansluit bij de betrouwbaarheid en luxe die Hegeraat Leidekkers uitstraalt. De implementatie van een op maat gemaakte WordPress-website bood niet alleen flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, maar versterkte ook de professionele uitstraling van het bedrijf.

Uitgebreid projectoverzicht

We hebben een uitgebreid projectoverzicht geïmplementeerd, waardoor bezoekers gemakkelijk verschillende projecten per dienst kunnen bekijken. Bovendien is er een interactieve landkaart toegevoegd, waarmee bezoekers de geografische spreiding van de uitgevoerde projecten kunnen ontdekken. Deze functies versterken niet alleen de professionaliteit van Hegeraat Leidekkers, maar bieden ook een overzichtelijke en informatieve ervaring voor de bezoekers.

Specificaties
Sector
Leidekkers
Opdrachtgever
Hegeraat Leidekkers
website online bekijken

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op
Hier zijn we trots op

Onze klant aan het woord

Wooms heeft mijn website gebouwd en heeft hierbij perfect geluisterd naar wat ik wilde. De ideeën in mijn hoofd zijn vormgegeven tot een opvallende, snelle, gebruiksvriendelijke en onderscheidende website. De communicatie verliep snel en feedback werd binnen no time verwerkt. Wooms is zeker een aanrader!

Zaak in Beeld