marketing webdesign webshop

Floor & More

Overzichtelijke webshop met een duidelijke prijscalculator voor jouw perfecte vloer.
Compleet nieuwe maatwerk webshop
Meerdere vloer leg aanvragen per dag
Uitgebreid vloeren overzicht
bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten

Uitdaging

Floor & More bevond zich in de uitdagende positie om hun vloerenlegservice te optimaliseren en tegelijkertijd meer leads te genereren. Het grote aantal beschikbare producten online maakte het noodzakelijk om het keuzeproces voor klanten te vereenvoudigen. Daarnaast was het verbeteren van het algehele bedrijfsproces, met een focus op het efficiënt inplannen van voorinspecties, egaliseren en vloerlegging, van essentieel belang.

Oplossing

Onze op maat gemaakte WordPress webshop bood niet alleen een esthetisch aantrekkelijke online omgeving, maar integreerde ook een interactieve prijscalculator. Deze tool werd ontworpen om het selecteren van de perfecte vloer intuïtief en aantrekkelijk te maken voor klanten, wat resulteerde in een toename van het aantal dagelijkse aanvragen voor het leggen van een vloer.

Uitgebreid agenda beheer gekoppeld aan de leggers

Een van de belangrijkste oplossingen was de implementatie van een geavanceerd agenda beheersysteem, naadloos gekoppeld aan het legteam van Floor & More. Hierdoor konden zij voorinspecties, egaliseerwerkzaamheden en vloerlegging efficiënt en gestroomlijnd plannen. Deze verbeteringen leidden niet alleen tot een geoptimaliseerd bedrijfsproces, maar zorgden er ook voor dat Floor & More flexibel kon inspelen op de behoeften van hun klanten, wat resulteerde in een aanzienlijke toename van tevredenheid en efficiëntie binnen het bedrijf.

Specificaties
Sector
Opdrachtgever
Floor & More
website online bekijken

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op