webdesign webshop

De Rie Masten

Een ijzersterke webshop die met vlag en wimpel geslaagd is!
300% meer omzet
250% meer bezoekers
Vlaggenmast offerte generator
bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten

Uitdaging

De Rie Masten stonden voor een dubbele uitdaging. Het vergroten van de omzet en het marktleider blijven in de scouting markt. De bestaande webshoptemplate was verouderd en bood beperkte mogelijkheden om te groeien.  

Oplossing

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben we gekozen voor een op maat gemaakte aanpak die de webshop van De Rie Masten transformeerde. De implementatie van een geavanceerde offerte generator was een sleutelaspect, waardoor dagelijks meerdere offerte-aanvragen werden gegenereerd. Bovendien hebben we de functionaliteit toegevoegd om vlaggenmasten op de productpagina zelf te kunnen samenstellen. Met als mooie resultaten dat de omzet met 300% steeg ten opzichte van het jaar ervoor.

Vlaggenmast samenstellen door middel van offerte generator

Een unieke functie is de aparte generator waarmee klanten hun vlaggenmast kunnen samenstellen volgens hun specifieke wensen. Na het samenstellen kunnen ze direct een offerte aanvragen. Deze gepersonaliseerde aanpak heeft niet alleen geleid tot een aanzienlijke stijging in aantal offerte aanvragen, maar ook in omzet! Het succes van de webshop laat de kracht zien van maatwerkoplossingen die aansluiten op de behoeften van de klant.

Verdubbeling conversie percentage en 300% stijging in omzet

Door strategisch gebruik te maken van het beschikbare budget hebben wij niet alleen het conversiepercentage van de webshop verdubbeld, maar ook de omzet aanzienlijk verhoogd. De inzet van Google Ads was erg succesvol, met hetzelfde budget van het vorige jaar is een indrukwekkende groei van 200% in omzet gerealiseerd. Daarnaast door inzet van SEO werkzaamheden zijn er verschillende nummer 1 posities bemachtigd. Het organische verkeer is dan ook flink gestegen en draagt ook bij aan de omzetstijging.

Specificaties
Sector
Opdrachtgever
De Rie Masten
website online bekijken

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op