leerplatform webdesign webdevelopment

De Werkacademie

Leerplatform voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Brand design
Leerplatform
10 aangesloten gemeentes
bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten

Uitdaging

De Werkacademie stond voor de uitdaging om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de juiste handvaten te bieden voor zelfpresentatie en sollicitatie. Velen van hen hebben de wil om te werken, maar worden belemmerd door een gebrek aan ondersteuning en de overbelaste caseload van consulenten in gemeentes. Met sommige consulenten die tot wel 600 werkzoekenden in hun portefeuille hebben, was er een dringende behoefte aan een oplossing die deze mensen in staat zou stellen zichzelf beter te presenteren en succesvol te kunnen solliciteren.

Oplossing

Samen met de Werkacademie hebben we een innovatief leerplatform ontwikkeld, waardoor werkzoekenden zelfstandig aan de slag kunnen. De caseload van de consulenten zijn hierdoor verminderd, maar bovenal krijgen de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het zelfvertrouwen en vaardigheden om zelf aan een baan te kunnen komen.

Meerdere gemeenten op het platform

Het succes van de Proof of Concept trok de aandacht van meerdere gemeentes. Tien gemeentes hebben zich aangesloten bij het leerplatform van De Werkacademie, waardoor de impact van dit initiatief exponentieel is toegenomen. Deze samenwerking heeft niet alleen de reikwijdte vergroot, maar heeft ook een netwerk van ondersteuning gecreëerd voor werkzoekenden in verschillende regio's. De Werkacademie heeft zo niet alleen een individuele oplossing geboden, maar ook een bredere, gemeenschapsgerichte benadering geïmplementeerd om werkzoekenden te empoweren en te ondersteunen bij het vinden van werk.

Specificaties
Sector
Leeromgeving
Opdrachtgever
De WerkAcademie
website online bekijken

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op
Hier zijn we trots op

Onze klant aan het woord

Wooms heeft voor ons verschillende aanpassingen gedaan voor onze website zoals een prachtige projecten pagina gerealiseerd waardoor onze klanten precies kunnen zien waar wij in Nederland werken en wat we gemaakt hebben. Ze zijn professioneel, denken mee en de communicatie verloopt altijd goed en snel. Bedankt voor jullie werk!

Hegeraat