marketing webdesign webdevelopment

Data Analytics

Van grove data naar duidelijkheid en eenvoud
50+ aanvragen per maand
Zakelijk en uitnodigende uitstraling
Online Demo omgeving
bereken je prijs
10
Jaar ervaring
10+ jaar ervaring in de website branche
500
Websites
Al meer dan 500 websites gemaakt voor klanten

Uitdaging

In een complexe markt waar heldere communicatie een uitdaging is, moest Data Analytics een zakelijke, maar uitnodigende uitstraling creëren. De boodschap moest niet alleen begrijpelijk zijn voor CFO's en belanghebbenden, maar ook hen uitnodigen om de kracht van data te ontdekken.

Oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we maatwerk design en website gemaakt. Om directeuren en CFO's gelijk de kracht van data te laten zien, hebben we een maatwerk online demo-omgeving gecreëerd. Na aanvraag krijgt de potentiële klant een demo omgeving van een dashboard om op een visuele en toegankelijke manier te ervaren wat data voor hun organisatie kan betekenen. Dit op maat gemaakte design weerspiegelt perfect de zakelijke professionaliteit, terwijl de online demo een uitnodigende en interactieve ervaring biedt.

Meer dan 50 aanvragen per maand

Marketing in de markt van data dashboarding is, en je raad het al, een numbers game. Er zijn veel aanvragen nodig om een klant van waarde te krijgen. Standaard marketing uittingen zijn hier dus niet genoeg voor. Wekelijks hebben wij contact met Marco van Zomeren (directeur data analytics) om te bepalen wat de doelstellingen voor de komende maand zijn. Onze samenwerking is in 2020 begonnen en behalen nu meer dan 50 kwalitatieve aanvragen per maand.

Specificaties
Sector
Data
Opdrachtgever
Data Analytics
website online bekijken

Daarom Wooms

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing binnen tijd en budget, met een focus op klanttevredenheid en een duurzame verbinding. Wij geloven in een langdurige samenwerking en staan dan ook altijd voor je klaar met een no-nonsense mentaliteit.

 

Door een unieke combinatie van design, technologie en marketing-trategieën laten we jouw bedrijf uitblinken en websitebezoekers transformeren tot tevreden klanten.

 

Wij weten dat de beste resultaten worden behaald door “samen digitaal te groeien”. Groei jij met ons mee?

Neem contact op